Roberto Visentini

txirrindulari italiarra

Roberto Visentini (Gardone Riviera, 1957ko ekainaren 2a) italiar txirrindulari ohia da. 1978 eta 1990. urteen artean 21 garaipen lortu zituen. 1975. urtean Junior mailan Italiako eta Munduko Txapelduna izan zen eta profesionaletara pasa baino lehen Italiako Erlojupeko Txapelduna izan zen, 1977ean.

Roberto Visentini
Bizitza
JaiotzaGardone Riviera1957ko ekainaren 2a (64 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Furzi (en) Itzuli 1978-1979
Gewiss-Bianchi (en) Itzuli 1980-1980
Carrera (en) Itzuli 1983-1988
Malvor-Bottecchia (en) Itzuli 1989-1989
Aki 1990-1990
Gewiss-Bianchi (en) Itzuli 1981-1982
 

PalmaresaAldatu

1980Aldatu

1981Aldatu

1982Aldatu

1983Aldatu

1984Aldatu

1986Aldatu

1987Aldatu

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli handia 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990
Italiako Giroa 15. 10. 9. 6. UT 2. 18. UT 1. UT 13. - 26.
Frantziako Tourra - - - - - - UT 49. - - 22. - -
Espainiako Vuelta - - 15. - - - - - - - - - UT

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu