Ireki menu nagusia

Pascal Bidegorri (Baiona, 1968ko urtarrilaren 15 -) euskal marinela da.

Pascal Bidegorri
2012-KOR-Bidegorry.jpg
Bizitza
Jaiotza Baiona1968ko urtarrilaren  15a (51 urte)
Herrialdea  Lapurdi, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak itsasturia
Jasotako sariak

2004an Team Banque Populaire taldean sartu zen Banque Populaire IV trimaranaren skipper izateko. Hantxe munduko trimaran handienaren eraikuntza ikuskatu zuen: Maxi Banque Populaire V izenekoa, 40 m. luzera, 23 m. zabaleta, 47 m. altuera eta 23 Tm. dituena.

PalmaresaAldatu

  • 2000:
    • 1.a Solitaire du Figaro
    • 2.a Frantziako bakarkako txapelketa
    • 3.a Transat Ag2r
  • 2001:
    • 3.a Belazko Tour de France
  • 2002:
    • 2.a Belazko Tour de France
  • 2003:
    • 4.a Solitaire du Figaro
    • 6.a Transat Jacques Vabre
  • 2004:
    • 2.a Transat Ag2r
  • 2005:
    • 1.a Transat Jacques Vabre
    • 1.a IB Group Challenge
  • 2006:
    • 2.a Route du Rhum
    • 2.a Londres-Itsas Alpeak

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Pascal Bidegorri