Pallacanestro Varese saskibaloi talde italiarra da, 1945ean Varesen sortutakoa eta Europako inoizko talde hoberenen artean duguna.

Pallacanestro Varese
Ligak Lega Serie A
Sorrera 1945
Historia Pallacanestro Varese
1946–egun
Pabiloia PalaWhirlpool
Kokapena Varese,
Taldearen koloreak          
Lehendakaria Francesco Vescovi
Entrenatzailea Francesco Vitucci
Webgunea pallacanestrovarese.it
Uniformeak
Etxean elastikoa
Taldearen koloreak
Etxean
Kanpoan elastikoa
Taldearen koloreak
Kanpoan

Palmaresa aldatu

  • Kontinente arteko Kopa
    • Txapelduna (3): 1966, 1970, 1973
    • Finalista (4): 1967, 1974, 1976, 1977
  • Europako kopa:
    • Txapelduna (5): 1970, 1972, 1973, 1975, 1976
    • Finalista (5): 1971, 1974, 1977, 1978, 1979
  • Europako Errekopa:
  • Txapelduna (2): 1967, 1980
  • Korać Kopa:
    • Txapelduna (0)
    • Finalista (1): 1985
  • Italiako Liga (10): 1961, 1964, 1969, 1970, 1971, 1973, 1977, 1978, 1999.
  • Italiako Kopa (4): 1969, 1970, 1971, 1973.

2013-14 denboraldiko taldea aldatu

Pallacanestro Varese taldeko jokalariak
Jokalariak Entrenatzaileak
Pos. # Herr. Abizena eta izena Alt.
FC 4   Šćekić, Marko 2.07 m 95 kg &0000000000000042.00000042 ((1981-05-23)1981(e)ko maiatzak 23)
G/F 7   Rush, Erik 1.97 m 95 kg &0000000000000035.00000035 ((1988-06-21)1988(e)ko ekainak 21)
Antol. 8   Clark, Keydren 1.80 m 84 kg &0000000000000039.00000039 ((1984-10-08)1984(e)ko urriak 8)
Esk. 9   Banks, Adrian 1.88 m 88 kg &0000000000000037.00000037 ((1986-02-09)1986(e)ko otsailak 9)
Antol. 10   De Nicolao, Andrea 1.85 m 75 kg &0000000000000032.00000032 ((1991-08-21)1991(e)ko abuztuak 21)
Heg. 13   Johnson, Linton 2.03 m 93 kg &0000000000000043.00000043 ((1980-06-13)1980(e)ko ekainak 13)
G 17   Mei, Nicola 1.89 m 85 kg &0000000000000038.00000038 ((1985-10-27)1985(e)ko urriak 27)
G/F 25   Ere, Ebi 1.95 m 100 kg &0000000000000042.00000042 ((1981-08-03)1981(e)ko abuztuak 3)
Heg. 33   Polonara, Achille 2.03 m 90 kg &0000000000000032.00000032 ((1991-11-23)1991(e)ko azaroak 23)
Entrenatzaile nagusia
Entrenatzaile laguntzailea(k)

Oharrak
  • (C) Kapitaina
  •   Zauritua

Jokalariak
Eguneratze data: 2014-1-23

Jokalari ezagunak aldatu

Dino Meneghin, Aldo Ossola eta Corny Thompson, besteak beste.

Kanpo estekak aldatu