Pallacanestro Varese


Pallacanestro Varese saskibaloi talde italiarra da, 1945ean Varesen sortutakoa eta Europako inoizko talde hoberenen artean duguna.

Pallacanestro Varese
Ligak Lega Serie A
Sorrera 1945
Historia Pallacanestro Varese
1946–egun
Pabiloia PalaWhirlpool
Kokapena Varese,
Taldearen koloreak          
Lehendakaria Francesco Vescovi
Entrenatzailea Francesco Vitucci
Webgunea pallacanestrovarese.it
Uniformeak
Kit body basketballblankborder.png
Etxean elastikoa
Kit shorts blanksides2.png
Taldearen koloreak
Etxean
Kit body basketballwhiteborder.png
Kanpoan elastikoa
Kit shorts whitesides.png
Taldearen koloreak
Kanpoan

PalmaresaAldatu

  • Kontinente arteko Kopa
    • Txapelduna (3): 1966, 1970, 1973
    • Finalista (4): 1967, 1974, 1976, 1977
  • Europako kopa:
    • Txapelduna (5): 1970, 1972, 1973, 1975, 1976
    • Finalista (5): 1971, 1974, 1977, 1978, 1979
  • Europako Errekopa:
  • Txapelduna (2): 1967, 1980
  • Korać Kopa:
    • Txapelduna (0)
    • Finalista (1): 1985
  • Italiako Liga (10): 1961, 1964, 1969, 1970, 1971, 1973, 1977, 1978, 1999.
  • Italiako Kopa (4): 1969, 1970, 1971, 1973.

2013-14 denboraldiko taldeaAldatu

Pallacanestro Varese taldeko jokalariak
Jokalariak Entrenatzaileak
Pos. # Herr. Abizena eta izena Alt.
FC 4   Šćekić, Marko 2.07 m 95 kg &0000000000000039.00000039 ((1981-05-23)1981(e)ko maiatzak 23)
G/F 7   Rush, Erik 1.97 m 95 kg &0000000000000032.00000032 ((1988-06-21)1988(e)ko ekainak 21)
Antol. 8   Clark, Keydren 1.80 m 84 kg &0000000000000035.00000035 ((1984-10-08)1984(e)ko urriak 8)
Esk. 9   Banks, Adrian 1.88 m 88 kg &0000000000000034.00000034 ((1986-02-09)1986(e)ko otsailak 9)
Antol. 10   De Nicolao, Andrea 1.85 m 75 kg &0000000000000028.00000028 ((1991-08-21)1991(e)ko abuztuak 21)
Heg. 13   Johnson, Linton 2.03 m 93 kg &0000000000000040.00000040 ((1980-06-13)1980(e)ko ekainak 13)
G 17   Mei, Nicola 1.89 m 85 kg &0000000000000034.00000034 ((1985-10-27)1985(e)ko urriak 27)
G/F 25   Ere, Ebi 1.95 m 100 kg &0000000000000039.00000039 ((1981-08-03)1981(e)ko abuztuak 3)
Heg. 33   Polonara, Achille 2.03 m 90 kg &0000000000000028.00000028 ((1991-11-23)1991(e)ko azaroak 23)
Entrenatzaile nagusia
Entrenatzaile laguntzailea(k)

Oharrak
  • (C) Kapitaina
  •   Zauritua

Jokalariak
Eguneratze data: 2014-1-23

Jokalari ezagunakAldatu

Dino Meneghin, Aldo Ossola eta Corny Thompson, besteak beste.

Kanpo estekakAldatu