Ireki menu nagusia

Omar Fraile Matarranz (Santurtzi, 1990eko uztailaren 17a -) euskal txirrindularia da, 2012z geroztik profesionala izan dena.

Omar Fraile Matarranz
Omar Fraile Matarranz
Informazio pertsonala
Izena Omar Fraile Matarranz
Jaiotza data 1990eko uztailaren 17a (29 urte)
Jaiotza herria Santurtzi
Jaiotza herrialdea  Bizkaia
Altuera 1,84
Pisua 67
Kirol informazioa
Egungo taldea Caja Rural-Seguros RGA
Modalitatea Errepidea
Trebetasuna Eskalatzailea
Profesional taldea(k)
2012
2013-2015
2016-
Orbea Continental
Caja Rural
Dimension Data

Mendiko bizikletan ibili ondoren, Orbea Continental taldearekin hasi zen profesionalean.

PalmaresAldatu

2015

2016

2017

2018

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
  Italiako Giroa UT 65.
  Frantziako Tourra 57. 71.
  Espainiako Vuelta 88. 69. UT 63. 79.
  Munduko Txapelketa UT UT
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

TaldeakAldatu

Kanpo loturakAldatu