Mark Padun

txirrindulari ukrainarra

Mark Pavlovitx Padun (ukraineraz: Марк Павлович Падунtranslit.: Mark Pavlovitx Padun; Donetsk, 1996ko uztailaren 6a), ukrainar txirrindulari profesionala da. Gazte nabarmendu zen eta Bidasoko Itzulian hirugarren sailkatu zen. Ukrainako erlojupeko txapelduna izan da.

Mark Padun

(2018)
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakМарк Павлович Падун
JaiotzaDonetsk1996ko uztailaren 6a (27 urte)
Herrialdea Ukraina
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Colpack 2016-2017ko uztailaren 31
Bahrain Victorious (ikaslea)2017ko abuztuaren 1a-2017ko abenduaren 31
Bahrain Victorious 2018-2021
EF Education First Pro Cycling 2022-2023
Corratec Vini Vantini (en) Itzuli 2024-
 
Pisua64 kilogramo
Altuera182 zentimetro

Palmaresa

aldatu

2016

2018

2019

2021

2022

Kanpo estekak

aldatu

Mark Padun - ProCyclingStats