Maksim Iglinski

txirrindulari kazakhstandarra

Maksim Gennadievitx Iglinski[1] (kazakheraz: Максим Геннадьевич Иглинский); (Astana, 1981eko apirilaren 18a), kazakhstandar txirrindulari ohia da. Profesionala izan zen 2005etik 2014ra.

Maksim Iglinski

Bizitza
JaiotzaAstana1981eko apirilaren 18a (42 urte)
Herrialdea Kazakhstan
Familia
Anai-arrebak
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Astana 2007-2014
Capec 2004ko urtarrila-2004ko abuztua
T-Mobile 2004ko iraila-2004ko abendua
Domina Vacanze-De Nardi 2005-2005
Milram 2006-2006
 
Pisua70 kilogramo
Altuera181 zentimetro

Taldeak aldatu

Palmaresa aldatu

2005

2006

  •   Kazakhstango erlojupeko txapelketa.

2007

2008

2009

2010

2012

2013

Erreferentziak aldatu

  1. 156. Alfabeto zirilikoz idatzitako izenak euskarara aldatzeko transkripzio-sistema. Gasteiz: Euskaltzaindia (argitaratze data: 2009-02-27) (Noiz kontsultatua: 2023-11-04).

Kanpo estekak aldatu

Maksim Iglinski - ProCyclingStats