Ireki menu nagusia

Macarena Gómez Traseira (Kordoba, 1978ko otsailaren 2a) andaluziar aktorea da, zineman eta telebistan aritutakoa.

Macarena Gómez
Macarena Gómez Pressekonferenz Skin Berlinale 2017.jpg
Bizitza
Jaiotza Kordoba1978ko otsailaren  2a (41 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Heziketa Rose Bruford College Itzuli
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak aktorea
IMDb nm1296762
www.macarenagomez.es/en/

FilmografiaAldatu

Filmografia
Urtea Filma Pertsonaia Zuzendaria
2001 Dagón, la secta del mar Uxía Cambarro Ismael Lobato
2002 Padre Coraje Susana Aguilar Benito Zambrano
2003 Una pasión singular Magdalena Antonio Gonzalo
No me creo lo que veo Joven camarera Nigel Dick
Platillos volantes María Óscar Aibar
2004 Romasanta. La caza de la bestia Víctima de Romasanta Paco Plaza
Rapados Miki Román Parrado
2005 Hot milk Lula Ricardo Bofill
El Calentito Leo Chus Gutiérrez
Diario de un skin Leire Jacobo Rispa
20 centímetros Rebeca menor Ramón Salazar
2006 Para entrar a vivir Clara Jaume Balagueró
La dama boba Nise Manuel Iborra
2008 Mejor que nunca Vanessa Dolores Payás
Sexykiller, morirás por ella Bárbara Ruiz Mata Miquel Martí
La noche que dejó de llover La Rusa Alfonso Zarauza
4000 euros Sofía Richard Jordan
2010 Carne de neón La Canija Paco Cabezas
2011 Verbo Prosak Eduardo Chapero-Jackson
2012 Holmes & Watson. Madrid Days Bernabea José Luis Garci
Del lado del verano Tana Antonia San Juan
2013 Las brujas de Zugarramurdi Silvia Álex de la Iglesia
The Horror Network Vol. 1 Cristina Brian Dorton, Joseph Graham, Ignacio Martín Lerma, Manuel Marín eta Lee Matthews
Al final todos mueren Claudia Javier Botet, Roberto Pérez Toledo, Pablo Vara, David Galán Galindo eta Javier Fesser
Murieron por encima de sus posibilidades Camarera Isaki Lacuesta
2014 Musarañas Montserrat Juanfer Andrés eta Esteban Roel
2015 Los héroes del mal Prostituta Zoe Berriatúa
2016 Secuestro Raquel Mar Tarragona
2017 Pieles Laura Eduardo Casanova


  Artikulu hau Andaluziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.