Ireki menu nagusia

Lucia Bakedano Azkona, (Iruñea, 1938ko abenduaren 18a -), idazle nafarra da.

Lucia Bakedano
Bizitza
Jaiotza Iruñea1938ko abenduaren  18a (80 urte)
Herrialdea  Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak idazlea

BibliografiaAldatu

  • Cinco panes de cebada, 1981
  • Fantasmas de día, 1987
  • De la Tierra a Halley, 1988
  • Los candelabros de Santa Bárbara, 1988
  • Los divertidos líos de la noche, 1988
  • Los bonsáis gigantes, 1992
  • La casa de los diablos, 1992
  • Nosotros, los otros y los demás, 1991
  • ¡Pobre Antonieta!, 1994
  • Inventando historias, 1995
  • Me llamo Pipe.- Algaida, 1995.
  • La peseta de Birlibirloque. 1999.
  • El pueblo sombrío. 2003