Ireki menu nagusia

La Musgaña Gaztelako musika taldea da, folk arlokoa eta 1986an sortua. Euren herrialdeko tradizioa sustatzen dute nagusiki, munduko beste toki batzuetakoek aberasturik, eta bertako tresnen aldetik gaitak (sanabresa eta charra), zarrabetea, rabel edo dultzaina erabiliz, tresna modernoagoekin batera.

La Musgaña
La Musgaña en Villalar 2008.jpg
Datuak
Jatorria Gaztela Espainia
Musika mota folk
Urteak 1986-egun
Produkzioa
Diskoetxea(k) Xenophile Records, Resistencia, Lubicán Records
Taldekideak
Jaime Muñoz
Carlos Beceiro
Diego Galaz
Jorge Arribas
Sebastián Rubio
Lehengo taldekideak

Quique Almendros
José María Climent
Rafael Martín
Informazio gehigarria
MusicBrainz d8add013-f61e-405a-8657-2d284c27c822
www.lamusgana.net

TaldekideakAldatu

DiskografiaAldatu

  1. El Diablo Cojuelo (1988)
  2. El Paso de la Estantigua (1989)
  3. Lubicán (1993)
  4. Las Seis Tentaciones (1995)
  5. En Concierto (1997). Zuzenean grabatua, tartean Barakaldon.
  6. Temas Profanos (2003)

Kanpo loturakAldatu