José Ignacio Askasibar

txirrindulari gipuzkoarra

José Ignacio Askasibar Zarrao (Elgeta, 1943ko azaroaren 28a - ) euskal txirrindulari bat izan zen, profesionala 1969 eta 1971 artean.

José Ignacio Askasibar
Bizitza
JaiotzaElgeta1943ko azaroaren 28a (80 urte)
Herrialdea Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakeuskara
gaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Palmaresa

aldatu

1965

1967

1968

1969

1970

Taldeak

aldatu
  • Mobylette GAC (1965)
  • La Casera (1969-1970)
  • Futebol Clube do Porto-Antraco (1971)

Kanpo estekak

aldatu