Ireki menu nagusia

Jessica Claire Biel-Timberlake (Ely, Minnesota, Ameriketako Estatu Batuak, 1982ko martxoaren 3a - ) aktore eta modelo estatubatuarra da.

Jessica Biel
Jessica Biel 2013.jpg
Bizitza
Izen osoa Jessica Claire Biel
Jaiotza Ely (Minnesota)1982ko martxoaren  3a (37 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Familia
Ezkontidea(k) Justin Timberlake  (2012-10-19 -
Bikotea(k) Justin Timberlake
Seme-alabak
Hezkuntza
Heziketa Lycée Français de Los Angeles Itzuli
Fairview High School Itzuli
Tufts Unibertsitatea
(2000 - 2002)
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea, zinema aktorea, ahots-aktorea, modeloa, telebista-aktorea eta antzerki aktorea
Altuera 1,7 metro
Lan nabarmenak 7th Heaven Itzuli
IMDb nm0004754
www.jessebiel.com/

FilmografiaAldatu

Urtea Izenburua Papera Oharrak
1996-2006 7th Heaven Mary Camden telesaila
1997 Ulee's Gold Casey Jackson
1998 I'll Be Home for Christmas Allie
2001 Summer Catch Tenley Parrish
2002 The Rules of Attraction Lara Holleran
2003 The Texas Chainsaw Massacre Erin Hardesty
2004 It's a Digital World ahotsa
Cellular Chloe
Blade: Trinity Abigail Whistler
2005 Stealth Kara Wade tenientea
Elizabethtown Ellen Kishmore
London London
2006 The Illusionist Sophie von Teschen dukesa
Home of the Brave Vanessa Price
2007 Next Liz Cooper
I Now Pronounce You Chuck and Larry Alex McDonough
2008 Hole in the Paper Sky Karen Watkins Film laburra, Bielek ekoiztu zuen.
Powder Blue Rose-Johnny
2009 Easy Virtue Larita Whittaker
Nailed Alice Eckle
Planet 51 Neera (ahotsa)

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Jessica Biel  
  Artikulu hau Minnesotako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.