Jean Cyril Robin

txirrindulari frantziarra

Jean Cyril Robin, (Lannion, 1969ko abuztuaren 27a) Frantziako txirrindulari ohia da. 1992. urtean, Frantziako Txirrindularitza Kopa irabazi zuen.

Jean Cyril Robin

Bizitza
JaiotzaLannion1969ko abuztuaren 27a (54 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta kirol zuzendaria
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Castorama 1991-1994
Festina 1995-1996
Discovery Channel 1997-1998
Groupama-FDJ 1999-1999
Bouygues Télécom 2000-2001
Groupama-FDJ 2002-2004
 

Palmaresa

aldatu

1990

1992

1993

1995

1996

1997

1998

1999

2000

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Jean Cyril Robin - ProCyclingStats