Jean-Claude Lebaube

txirrindulari frantziarra

Jean-Claude Lebaube (Renneville, 1937ko uztailaren 22a - Verneuil-sur-Avre, 1977ko maiatzaren 2a) frantziar txirrindularia izan zen, profesionala 1961etik 1969ra. Ez zen garailea izan, baina txirrindulari ona zen eta bitan amaitu zen Frantziako Tourreko lehenengo bosten artean.

Jean-Claude Lebaube

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakJean-Claude Michel Lebaube
JaiotzaRenneville1937ko uztailaren 22a
Herrialdea Frantzia
HeriotzaVerneuil-sur-Avre1977ko maiatzaren 2a (39 urte)
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Oso gazte hil zen, 39 urte besterik ez zituela, bihotz arazoak zirela eta.

Palmaresa

aldatu

1961

1962

1963

1964

1965

1966

1967

1968

Kanpo estekak

aldatu

Jean-Claude Lebaube - ProCyclingStats

  Artikulu hau Frantziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.