Ireki menu nagusia

Janek Tombak (Poltsama, Estonia, 1976ko uztailak 22) estoniar txirrindulari profesional ohia da. 1999tik da profesionala.

Janek Tombak
Janek TOMBAK.jpg
Bizitza
Jaiotza Põltsamaa Itzuli1976ko uztailaren  22a (43 urte)
Herrialdea  Estonia
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Cofidis 1999-2005
Q751633 Itzuli urtarrila 2006-maiatza 2006
Mitsubishi-Jartazi ekaina 2006-2008
Cycling Club Bourgas Itzuli 2009-2009
Q2164893 Itzuli urtarrila 2012-ekaina 2012
 

PalmaresaAldatu

1998

2000

2001

  • Estoniako errepide txirrindularitza txapelketa    

2002

2003

2004

2005

2006

  • Elva Rattaralli
  • Tallin-Tartu Sari Nagusia

2007

2008

2009

  • Boucles de la Mayenne.
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Janek Tombak