Illart Zuazubiskar

txirrindulari espainiarra

Illart Zuazubiskar Gallastegi (Durango, 1990eko otsailaren 18a) bizkaitar txirrindularia da. Errepideko txirrindularitzaz gain, pistan ere aritzen da.

Illart Zuazubiskar

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakIllart Zuazubiskar Gallastegi
JaiotzaDurango1990eko otsailaren 18a (34 urte)
Herrialdea Bizkaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Posizio edo espezialitatearoutierra
morroia

Palmaresa

aldatu

2010

2011

2014

2015

2016

Taldeak

aldatu
Taldea Urteak Modalitatea
Orbea Continental 2012-2014 Errepideko txirrindularitza
Eustrak-Euskadi 2016- Pistako txirrindularitza

Kanpo estekak

aldatu
  Artikulu hau Bizkaiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.