Gipuzkoako Sega Txapelketa

Gipuzkoako Sega Txapelketa urtero geroztik jokatzen den sega-joko proba da.

Gipuzkoako Sega Txapelketa
Kirola sega-jokoa
Antolatzailea Gipuzkoako Herri Kirol Federazioa
Sorrera ?
Eremua  Gipuzkoa
Tokia aldakorra
Lana ordubete
Garaipen gehien ?
Txapelduna Julen Gabirondo
Segalaria Zaldibian.

GizonezkoakAldatu

PalmaresaAldatu

Urtea Tokia Txapelduna Bigarrena
? ? ? ?
2006 Usurbil Joxe Gabirondo Mikel Aranalde
2007 Larraitz Joxe Gabirondo Andoni Goikoetxea
2008 Zaldibia "Urki" Andoni Goikoetxea
2009 Oiartzun Juan Joxe Lizaso Andoni Goikoetxea
2010 ? ? ?
2011 Oiartzun Juan Joxe Lizaso Mikel Alkorta
2012 Oiartzun Juan Joxe Lizaso Mikel Alkorta
2013[1] Aia Igor Esnaola Juan Joxe Lizaso
2014[2] Aia Igor Esnaola Juan Joxe Lizaso
2015[3] Aia Igor Esnaola "Urki"
2016[4] Asteasu Julen Gabirondo Igor Esnaola
2017[5] Asteasu "Urki" Julen Gabirondo
2018[6] Asteasu Jokin Etxeberria Julen Gabirondo
2019[7] Larraitz Julen Gabirondo Jokin Etxeberria

GaraipenakAldatu

2006 urtetik aurrera. Aurreko emaitzak falta dira.

Atalburuko testua Atalburuko testua Atalburuko testua
Juan Joxe Lizaso 3 2009, 2011, 2012
Igor Esnaola 3 2013, 2014, 2015
Joxe Gabirondo 2 2006, 2007
Jexux Mari Ormaetxea "Urki" 2 2008, 2017
Julen Gabirondo 2 2017, 2019
Jokin Etxeberria 1 2018

ErreferentziakAldatu

  1. «Igor Esnaola Gipuzkoako sega txapelduna - Eskualdea» Aiurri.eus (Noiz kontsultatua: 2019-09-01).
  2. «Akatsa zuzenduta, Esnaola da Gipuzkoako Sega Txapelketako txapelduna» Urola Kostako Hitza 2014-07-21 (Noiz kontsultatua: 2019-09-01).
  3. «EMAITZAK, AIA- Gipuzkoako ohiko sega txapelketa 2015 - Gipuzkoako Herri Kirol Federazioa | Federación guipuzcoana de Herri Kirolak» www.herrikirolakgipuzkoa.eu (Noiz kontsultatua: 2019-09-01).
  4. «Julen Gabirondo urnietarra, Gipuzkoako sega txapelduna - Eskualdea» Aiurri.eus (Noiz kontsultatua: 2019-09-01).
  5. «Urki txapeldun, Gipuzkoako sega txapelketan - Asteasu» Tolosaldeko ataria (Noiz kontsultatua: 2019-09-01).
  6. «Jokin Etxeberria irabazle Gipuzkoako Sega Txapelketan - Asteasu» Tolosaldeko ataria (Noiz kontsultatua: 2019-09-01).
  7. «'Sega Txapelketa-Gipuzkoako Finala' (Larraitz, 2019-06-23) (16'47) -» Tolosaldeko ataria (Noiz kontsultatua: 2019-09-01).

Kanpo estekakAldatu