Ireki menu nagusia

Gaël Mocaër (Baiona, 1972ko azaroaren 24a) lapurtar zinema zuzendaria da, zinema dokumentalean aditua.

Gaël Mocaër
Mocaer2010.jpg
Bizitza
Jaiotza Baiona1972ko azaroaren  24a (46 urte)
Herrialdea  Lapurdi, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak zinema zuzendaria
IMDb nm3345450

FilmografiaAldatu

  • 2001 : Antisocial
  • 2002 : Une ombre entre deux roues
  • 2002 : Madagascar, sept mois de chaos
  • 2003 : Mémoires de l'île Sainte-Marie
  • 2003 : India Day
  • 2005 : Sur la terre des Ancêtres
  • 2008 : Madagascar, des baleines et des hommes
  • 2009 : No Popcorn on the floor
  • 2011 : Libye : La longue marche vers la liberté
  • 2011 : Tripoli : chronique d'une libération
  • 2013 : Le jour du mineur
  • 2013 : Kindia 2015
  • 2016 : Caméléon, Bolivie, prisonnier de Palmasola
  • 2016 : Caméléon, Madagascar, opération zébu
  • 2016 : Caméléon, dans l'enfer du Salvador
  • 2017 : Caméléon, les braconniers du Mozambique
  • 2017 : Caméléon, Philippines, la guerre aux dealers
  • 2017 : Caméléon, Indonésie, dans l'enfer du Kawah Ijen


  Artikulu hau Lapurdiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.