Brett Lancaster

txirrindulari australiarra

Brett Lancaster (Shepparton, 1979ko azaroaren 15a) australiar txirrindulari ohia da.

Brett Lancaster

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakBrett Daniel Lancaster
JaiotzaShepparton (en) Itzuli1979ko azaroaren 15a (44 urte)
Herrialdea Australia
Hezkuntza
HeziketaWanganui Park Secondary College (en) Itzuli
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Pisua80 kilogramo
Altuera189 zentimetro
Jasotako sariak

Palmaresa aldatu

2002

  • Overijssel Tourra

2004

2005

2008

2010

  • Californiako Itzuliko etapa bat

2013

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu