Antón Riveiro Coello

idazle espainiarra

Antón Riveiro Coello (Xinzo de Limia, Ourense, 1964ko abuztuaren 28a) idazle galiziarra da.

Antón Riveiro Coello
Antón Riveiro Coello (AELG)-1.jpg
Bizitza
Jaiotza Xinzo de Limia (en) Itzuli1964ko abuztuaren 28a (55 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Heziketa Santiago de Compostelako Unibertsitatea
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak idazlea

Asociación Cultural Barbantia elkartearen presidentea da. Concello de Baltar-go seme kuttuna da.

BibliografiaAldatu

  • Valquiria (1994)
  • Parque Central e outros relatos (1996)
  • A historia de Chicho Antela (1997)
  • A quinta de Saler (1999)
  • Animalia (1999)
  • As rulas de Bakunin (2000)
  • Homónima (2001)
  • Cartafol do Barbanza (2002)
  • A canción de Sálvora (2003)
  • A esfinxe de amaranto (2003)
  • Limaiaé (2005)
  • Casas Baratas (2005)

Ikus, gaineraAldatu