Anadolu Efes S.K.


Anadolu Efes Spor Kulübü, lehen Efes Pilsen, saskibaloi talde istanbuldarra da. 1976an sortu zutenetik Turkiako talderik indartsuenetariko bat da Türkiye 1. Basketbol Ligia eta Euroligan jokatzen duelarik.

Anadolu Efes
Ligak Turkiako saskibaloi liga
Euroleague
Sorrera 1976
Historia Efes Pilsen
(1976–2011)
Anadolu Efes
(2011–egun)
Pabiloia Abdi İpekçi Arena
Kokapena Istanbul
Taldearen koloreak          
Lehendakaria Tuncay Özilhan
Entrenatzailea Dušan Ivković
Txapelketak 13 Turkiako saskibaloi liga
9 Turkiako saskibaloi kopa
1 Korać Kopa
Maskota Çaylak
Webgunea www.efesbasket.org
Uniformeak
Kit body anadoluefes2022h.png
Etxean elastikoa
Kit shorts anadoluefes2022h.png
Taldearen koloreak
Etxean
Kit body anadoluefes2022a.png
Kanpoan elastikoa
Kit shorts anadoluefes2022a.png
Taldearen koloreak
Kanpoan

PalmaresaAldatu

  • Korać Kopa: 1996
  • Turkiako Liga: 1979, 1983, 1984, 1992, 1993, 1994, 1996, 1997, 2002, 2003, 2004, 2005, 2009
  • Turkiako Kopa: 1994, 1996, 1997, 1998, 2001, 2002, 2006, 2007, 2009
  • Lehendakari Kopa: 1986, 1992, 1993, 1996, 1998, 2000, 2006
  • Saporta Kopa: 1993 (Txapeldunordea)
  • Euroliga: 2000 (Finalaurrekoak)
  • Suproliga: 2001 (Finalaurrekoak)

2014/2015 denboraldiko taldeaAldatu

Anadolu Efes taldeko jokalariak
Jokalariak Entrenatzaileak
Pos. # Herr. Abizena eta izena Alt. Pis. Adina
Antol. 4   Balbay, Doğuş 1.85 m 85 kg &0000000000000032.00000032 ((1989-01-21)1989(e)ko urtarrilak 21)
G/F 6   Osman, Cedi 2.06 m 88 kg &0000000000000026.00000026 ((1995-08-04)1995(e)ko abuztuak 4)
Heg. 7   Perperoglou, Stratos 2.03 m 104 kg &0000000000000037.00000037 ((1984-08-07)1984(e)ko abuztuak 7)
G 8   Batuk, Birkan 1.96 m 87 kg &0000000000000031.00000031 ((1990-01-30)1990(e)ko urtarrilak 30)
H.-pib. 9   Šarić, Dario 2.08 m 104 kg &0000000000000027.00000027 ((1994-04-08)1994(e)ko apirilak 8)
Antol. 10   Draper, Dontaye 1.80 m 82 kg &0000000000000037.00000037 ((1984-08-10)1984(e)ko abuztuak 10)
FC 12   Krstić, Nenad 2.13 m 121 kg &0000000000000038.00000038 ((1983-07-25)1983(e)ko uztailak 25)
FC 13   Lasme, Stephane 2.03 m 98 kg &0000000000000038.00000038 ((1982-12-17)1982(e)ko abenduak 17)
G/F 17   Akyol, Cenk 2.00 m 94 kg &0000000000000034.00000034 ((1987-04-16)1987(e)ko apirilak 16)
Esk. 18   Coşar, Efekan 1.92 m &0000000000000027.00000027 ((1994-02-07)1994(e)ko otsailak 7)
G/F 21   Ulubay, Okben 2.01 m 86 kg &0000000000000025.00000025 ((1996-05-25)1996(e)ko maiatzak 25)
Heg. 22   Korkmaz, Furkan 1.98 m &0000000000000024.00000024 ((1997-07-24)1997(e)ko uztailak 24)
G 23   Janning, Matt 1.97 m 88 kg &0000000000000033.00000033 ((1988-06-22)1988(e)ko ekainak 22)
Heg. 32   Kılıçlı, Deniz 2.06 m 129 kg &0000000000000030.00000030 ((1990-10-23)1990(e)ko urriak 23)
Pib. 41   Koşut, Emircan 2.16 m 98 kg &0000000000000026.00000026 ((1995-07-03)1995(e)ko uztailak 3)
FC 51   Bjelica, Milko 2.07 m 102 kg &0000000000000037.00000037 ((1984-06-04)1984(e)ko ekainak 4)
Entrenatzaile nagusia
Entrenatzaile laguntzailea(k)
  •   Emir Alkaş
  •   Recep Şen
  •   Tomislav Mijatović
Delegatua
  •   Engin Özerhun

Oharrak
  • (C) Kapitaina
  •   Zauritua

Jokalariak
Eguneratze data: 2014-10-14

Kanpo estekakAldatu