Zarauzko Kopla Txapelketa

bertsolari txapelketa

Zarauzko Kopla Txapelketa Zarautzen jokatzen den bertsolari txapelketa bat da[1]. Abenduan jokatu ohi da Putzuzulo gaztetxean.

Putzuzulo gaztetxean jokatzen da Zarauzko Kopla Txapelketa.
2017ko kopla txapelketa.

PalmaresaAldatu

Urtea Txapelduna
2007 Maddalen Arzallus
2008 Igor Elortza
2009 Julio Soto
2010 Amets Arzallus
2011 Beñat Gaztelumendi
2012 Unai Iturriaga
2013 Unai Iturriaga
2014 Gorka Ostolaza "Potxis"[2]
2015 Igor Elortza[3]
2016 Andoni Egaña[4]
2017 Aitor Mendiluze[5]
2018 Maialen Lujanbio[6]
2019 Maialen Lujanbio[7]

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu