Dorletako Ama Saria

txirrindularitza lasterketa

Dorletako Ama Saria urtero uztailean Leintz Gatzagan antolatutako lasterketa da. Euskaldun Txapelketarako lasterketa puntuagarria da.

Dorletako Ama Saria
2022ko Dorletako Ama Saria
Ezaugarriak
DataUztaila
EskualdeaLeintz Gatzaga
ModalitateaErrepidea
TxapelketaAmateur
MotaEgun bateko lasterketa
Historia
Edizio kopurua43 (2022)
Amaierako edizioaAbel Balderstone Espainia

PalmaresaAldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1990   Luis María Urizar
1991   José Manuel García García
1992   Aitor Galarraga
1993   Joaquín Garrués
1994   Unai Etxebarria
1995   Óscar Negrete
1996   Ángel María Acedo
1997   Mikel Pradera
1998   Peio Arreitunandia   Gorka Arrizabalaga   Asier Etxezarreta
1999   Rubén Díaz de Cerio
2000   Matías Cagigas
2001   Lander Euba   Gorka Verdugo   Gorka Beloki
2002   Iban Uberuaga   Aritz Arruti   Fernando Torres
2003   Javier Ramírez Abeja   Francisco José Martínez   Aketza Peña
2004   Gorka Amuriza   Iker Meza   Alan Perez
2005   Carlos Juez Otxoa
2006   Jon Peña   Mikel Nieve   Alberto Fernández Sainz
2007   Ugaitz Artola   Óscar Pujol   Ismael Esteban
2008   Pablo Hernán   Fabricio Ferrari   Diego Tamayo
2009   Yelko Gómez   Jon Aberasturi   Rubén García Pérez
2010   Javier Iriarte   Peio Bilbao   Ugaitz Artola
2011   Jorge Martín Montenegro   Paul Kneppers   Abdelkader Belmokhtar
2012   Mario Gutiérrez   Jesús del Pino   Markel Antón
2013   Higinio Fernández   Jon Iriarte   Eddy Valdespino
2014   Juan Ignacio Pérez   Aritz Bagües   Imanol Estévez
2015   Francesc Zurita   Carlos Antón Jiménez   Mikel Iturria
2016   Juan Antonio López-Cózar   Egoitz Fernández   Marcos Jurado
2017   Sergio Samitier   Juan Antonio López-Cózar   José Antonio García Martín
2018   Carlos Álvarez   Iker Ballarin   Víctor Etxeberria
2019[1]   Oier Lazkano   Sergio Martín   Jon Agirre
2020 ez zen jokatu COVID-19 pandemia zela eta
2021[2]   Ailetz Lasa   Xabier Isasa   Unai Iribar
2022[3]   Abel Balderstone   Samuel Fernández García   José Marín

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu