Régis Delépine

txirrindulari frantziarra

Régis Delépine (La Bohalle, 1946ko abenduaren 22a), Frantziako txirrindulari ohia da, profesionala 1970etik 1980ra.

Régis Delépine

Bizitza
JaiotzaLa Bohalle1946ko abenduaren 22a (77 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Mercier 1972-1973
Merlin Plage-Shimano-Flandria 1974-1974
Flandria 1975-1975
Mercier 1976-1976
Peugeot 1977-1980
 

Palmaresa aldatu

1969

1970

1972

1973

1974

1975

1976

1977

1978

1980

  • Indreko Zirkuitua

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Régis Delépine - ProCyclingStats