Paul Maye

txirrindulari lapurtarra

Paul Maye (Baiona, 1913ko abuztuaren 19aBiarritz, 1987ko apirilaren 19a) euskal txirrindulari profesionala izan zen. Historian Paris-Tours gehien irabazi duen txirrindularia da.

Paul Maye

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakJean Maye
JaiotzaBaiona1913ko abuztuaren 19a
Herrialdea Lapurdi, Euskal Herria
HeriotzaBiarritz1987ko apirilaren 19a (73 urte)
Heriotza moduaberezko heriotza: eritasuna
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Palmaresa aldatu

1934

1935

  •   Frantziako Txapelketa militarra

1936

1938

1941

1942

1943

1945

Palmaresa aldatu

Kanpo estekak aldatu


  Artikulu hau Lapurdiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.