Ireki menu nagusia

Nicole (Txileko abeslaria)

Nicole, jaiotzez Denisse Lilian Laval Soza (Santiago, 1977ko urtarrilaren 19a), Txileko abeslaria eta aktorea da.

Nicole (Txileko abeslaria)
Nicole cantante 2.jpg
Bizitza
Izen osoa Denisse Lillian Laval Soza
Jaiotza Santiago1977ko urtarrilaren 19a (42 urte)
Herrialdea  Txile
Familia
Ezkontidea(k) Sergio Lagos Itzuli
Jarduerak
Jarduerak aktorea, abeslaria, kantugilea eta gitarra-jotzailea
Genero artistikoa popa
Musika instrumentua gitarra
ahotsa
Diskoetxea Sony Music
IMDb nm1663709
nicolemusica.cl/

DiskografiaAldatu

AlbumakAldatu

  • 1989: Tal vez me estoy enamorando
  • 1994: Esperando nada
  • 1997: Sueños en tránsito
  • 2002: Grandes éxitos
  • 2002: Viaje infinito
  • 2006: APT.
  • 2009: 20 años de música

FilmografiaAldatu

AktoreaAldatu

  • 2003: The Miami friend
  • 2005: Se arrienda

Kanpoko loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Nicole (Txileko abeslaria)  
  Artikulu hau Txileko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.