Ireki menu nagusia

Llan de Cubel folk musikaren talde asturiarra da, Oviedo eta Cudilleroko musikari batzuk 1984an sortutakoa.

Llan de Cubel
Fonsu Mielgo (Llan de Cubel).jpg
Datuak
Jatorria Oviedo eta Cudillero (Asturias)
Musika mota Folk musika
Urteak 1984tik aurrera
Taldekideak
Xel Pereda - Gitarra
Xuan Rodríguez - Gaita
Marcos Llope- Ahotsa eta flauta
Fonsu Mielgo- Perkusioa
Elías García- Baxua
Simon Bradley- Bibolina
Informazio gehigarria
MusicBrainz e53bd057-b8d6-4094-ba05-85b240f4b747
www.llandecubel.com

Asturiera erabiltzen dute nagusiki abestiak egiteko.

DiskografiaAldatu

  • Deva (1987).
  • Na Llende (1990).
  • L'otru llau de la mar (1992).
  • Llan de Cubel IV (1995).
  • Un tiempu meyor (1999).

KideakAldatu

 
Fonsu Mielgo.
  • Simon Bradley - Bibolin.
  • Elías García - Bouzouki eta "bajo de pedal".
  • Marcos Llope - Flauta eta ahots nagusia.
  • Xel Pereda - Gitarra akustikoa eta koruak.
  • Fonsu Mielgo - Perkusioa, teklatuak eta koruak.
  • Xuan Rodríguez - Gaita asturiarra eta koruak.

Kanpo loturakAldatu