Kim Andersen

txirrindulari danimarkarra

Kim Andersen (Malling, 1958ko otsailaren 10a), Danimarkako txirrindulari ohia da. Bere herrialdeko txapelduna izan zen.

Kim Andersen
Kim Andersen.jpg
Bizitza
JaiotzaMalling (en) Itzuli1958ko otsailaren 10a (65 urte)
Herrialdea Danimarka
Familia
Seme-alabak
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta kirol zuzendaria
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Mercier 1980-1984
La Vie claire 1985-1987
Z 1988-1992ko ekainaren 15a
 

PalmaresaAldatu

1981

1982

1983

1984

1985

1986

1987

1990

1991

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu

Kim Andersen - ProCyclingStats