Katie Melua

Ketevan "Katie" Melua {georgieraz: ქეთევან "ქეთი" მელუა; Kutaisi, 1984ko irailaren 16a) georgiar-britainiar abeslari eta egile abeslaria da.

Katie Melua
Katie Melua-1050903.jpg
(2017)
Bizitza
JaiotzaKutaisi1984ko irailaren 16a (37 urte)
Herrialdea Sobietar Errepublika Sozialisten Batasuna
 Georgia
 Erresuma Batua  (2005eko abuztua -
Hezkuntza
HeziketaNonsuch High School for Girls (en) Itzuli
BRIT School for Performing Arts and Technology (en) Itzuli
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jarduerakegile abeslaria, abeslaria, musikagilea, jazz musikaria, gitarra-jotzailea, piano-jotzailea, biolin-jotzailea eta estudioko musikaria
InfluentziakQueen
Genero artistikoapopa
bluesa
jazza
tradiziozko musika
Ahots motamezzosopranoa
Musika instrumentuagitarra
ahotsa
DiskoetxeaDramatico (en) Itzuli

katiemelua.com
IMDB: nm1544454 Allocine: 436742 TV.com: people/katie-melua
Facebook: katiemeluamusic Twitter: katiemelua Instagram: katiemeluaofficial MySpace: katiemelua Spotify: 5uCXJWo3WoXgqv3T1RlAbh iTunes: 6753382 Last fm: Katie+Melua Musicbrainz: 39e32995-6515-40b2-a6f0-841524047edc Songkick: 17697 Discogs: 278940 Allmusic: mn0000101522 Deezer: 218 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

AlbumakAldatu

  • 2003: Call Off The Search
  • 2005: Piece By Piece
  • 2006: Piece By Piece - Special Bonus Edition
  • 2007: Pictures
  • 2008: The Katie Melua Collection
  • 2009: Live At The O² Arena
  • 2010: The House
  • 2012: Secret Symphony
  • 2013: Ketevan
  • 2016: In Winter

SingleakAldatu

  • 2003: The closest Thing To Crazy
  • 2004: The closest Thing To Crazy
  • 2004: Crawling Up A Hill
  • 2006: Nine Million Bicycles
  • 2006: It's Only Pain
  • 2006: Shy Boy

DVDakAldatu

  • 2005: On The Road Again
  • 2007: ->The Documentary film<- Concert Under The Sea
  • 2008: The Katie Melua Collection
  1. The Arena Tour 2008 (Rotterdam)
  2. Behind The Screens

BideoakAldatu

  • The Closest Thing To Crazy
  • Call Off The Search
  • Crawling Up A Hill
  • Nine Million Bicycles
  • I Cried For You
  • Spider's Web
  • It's Only Pain
  • Shy Boy

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Katie Melua