Ireki menu nagusia

Katie Melua (georgieraz: ქეთი მელუა) (jaiotzez Ketevan Melua; ქეთევან მელუა) (Kutaisi, Georgia, 1984ko irailaren 16a) ingelesezko abeslari eta musikaria da.

Katie Melua
Katie Melua-1060097.jpg
Bizitza
Izen osoa ქეთევან მელუა
Jaiotza Kutaisi1984ko irailaren  16a (34 urte)
Herrialdea  Sobietar Errepublika Sozialisten Batasuna
 Georgia
 Erresuma Batua
Hezkuntza
Heziketa Nonsuch High School for Girls Itzuli
BRIT School for Performing Arts and Technology Itzuli
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak egile abeslaria, abeslaria, musikagilea, jazz musikaria, gitarra-jotzailea, piano-jotzailea eta biolin-jotzailea
Influentziak Queen
Genero artistikoa popa
bluesa
jazza
Ahots mota mezzosopranoa
Musika instrumentua gitarra
ahotsa
Diskoetxea Dramatico Itzuli
IMDb nm1544454
katiemelua.com/

Eduki-taula

DiskografiaAldatu

AlbumakAldatu

  • 2003: Call Off The Search
  • 2005: Piece By Piece
  • 2006: Piece By Piece - Special Bonus Edition
  • 2007: Pictures
  • 2008: The Katie Melua Collection
  • 2009: Live At The O² Arena
  • 2010: The House

SingelakAldatu

  • 2003: The closest Thing To Crazy
  • 2004: The closest Thing To Crazy
  • 2004: Crawling Up A Hill
  • 2006: Nine Million Bicycles
  • 2006: It's Only Pain
  • 2006: Shy Boy

DVDakAldatu

  • 2005: On The Road Again
  • 2007: ->The Documentary film<- Concert Under The Sea
  • 2008: The Katie Melua Collection
  1. The Arena Tour 2008 (Rotterdam)
  2. Behind The Screens

BideoakAldatu

  • The Closest Thing To Crazy
  • Call Off The Search
  • Crawling Up A Hill
  • Nine Million Bicycles
  • I Cried For You
  • Spider's Web
  • It's Only Pain
  • Shy Boy

Kanpo loturakAldatu