Joseph Duplantier

Joseph (Joe) Duplantier (Baiona, 1976ko urriaren 19a) lapurtar musikaria da, Gojira death metal taldean dabilena. Mario bere anaia ere talde bereko kidea bada.

Joseph Duplantier
W0840-Hellfest2013 Gojira JosephDuplantier 71163.JPG
Bizitza
Jaiotza Baiona1976ko urriaren 19a (44 urte)
Herrialdea  Lapurdi, Euskal Herria
Familia
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzak frantsesa
Jarduerak
Jarduerak gitarra-jotzailea, abeslaria eta kantugilea
Kidetza Gojira
Cavalera Conspiracy (en) Itzuli
Genero artistikoa Death metala
groove metal (en) Itzuli
Thrash metala
progressive metal (en) Itzuli
Ahots mota baritonoa
Musika instrumentua baxua
gitarra
Txirula
ahotsa
Diskoetxea Roadrunner Records (en) Itzuli

gojira-music.com
Musicbrainz: fcd705d6-df6e-402f-bd70-7d0799137c9e Discogs: 476861 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

Gojira taldearekin (ahotsa eta gitarra) :

  • 2001 Terra Incognita
  • 2003 The Link
  • 2004 The Link Alive
  • 2005 From Mars To Sirius
  • 2008 The Way Of All Flesh
  • 2012 L'enfant sauvage

Godzilla taldearekin (ahotsa eta gitarra) :

  • 1996 Victim
  • 1997 Possessed
  • 1998 Saturate
  • 1999 Wisdom Comes

Empalot taldearekin (ahotsa eta gitarra) :

  • 1999 Brout
  • 2002 Tous aux cèpes
  • 2004 Empalot en concert

Cavalera Conspiracy taldearekin (baxua) :

  • 2008 Inflikted


  Artikulu hau Lapurdiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.