Ireki menu nagusia

Mario Duplantier (Baiona, 1981eko ekainaren 19a) lapurtar musikaria da, Gojira death metal taldean dabilena. Joseph bere anaia ere talde bereko kidea bada.

Mario Duplantier
Gojira live - Nachtleben, Ffm - 2009 - JD - 3.JPG
Bizitza
Jaiotza Baiona1981eko ekainaren 19a (38 urte)
Herrialdea  Lapurdi, Euskal Herria
Familia
Anai-arrebak
Jarduerak
Jarduerak musikaria eta margolaria
Kidetza Gojira
Genero artistikoa progressive metal Itzuli
Musika instrumentua bateria
Diskoetxea Roadrunner Records Itzuli
marioduplantier.com

DiskografiaAldatu

Gojira taldearekin:

  • 2001 Terra Incognita
  • 2003 The Link
  • 2004 The Link Alive
  • 2005 From Mars To Sirius
  • 2008 The Way Of All Flesh
  • 2012 L'enfant sauvage

Godzilla taldearekin:

  • 1996 Victim
  • 1997 Possessed
  • 1998 Saturate
  • 1999 Wisdom Comes

Empalot taldearekin:

  • 1999 Brout
  • 2002 Tous aux cèpes
  • 2004 Empalot en concert


  Artikulu hau Lapurdiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.