Jo de Roo

txirrindulari herbeheretarra

Jo de Roo (Schore, 1937ko uztailaren 5a), herberear txirrindulari ohia da. Bi monumento lortu zituen eta Frantziako Tourreko eta Espainiako Vueltako etapa batzuk.

Jo de Roo

Bizitza
JaiotzaKapelle (en) Itzuli1937ko uztailaren 5a (86 urte)
Herrialdea Herbehereetako Erresuma
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta pistako txirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Saint-Raphaël-Gitane-Dunlop 1962-1964
 
Jasotako sariak

Taldeak

aldatu
  • Magneet (1958-1959).
  • Helyett (1960-1961).

Palmaresa

aldatu

1957

1958

1960

1961

  • Monakoko Sari Nagusia.

1962

1963

1964

1965

1966

1967

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu