Emanuel Buchmann

txirrindulari alemaniarra

Emanuel Buchmann (Ravensburg, 1992ko azaroaren 18a) Alemaniako txirrindulari profesional bat da. Gaur egun Bora–Hansgrohe taldean lasterka egiten du.

Emanuel Buchmann
DM2015 Strasse IMG 6150.jpg
Bizitza
JaiotzaRavensburg1992ko azaroaren 18a (29 urte)
Herrialdea Alemania
Hezkuntza
Hizkuntzakalemana
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Bora-Argon 18 2015-
Heizomat-Rad-net 2013-2014
 
Posizio edo espezialitateaigotzailea
Pisua62 kilogramo
Altuera181 zentimetro

Twitter: EmuBuchmann Instagram: emubuchmann Olympic.org: emanuel-buchmann Edit the value on Wikidata

PalmaresaAldatu

2015

2017

2018

2019

2020

2021

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021
  Italiako Giroa UT
  Frantziako Tourra 83. 21. 15. 4. 38. 33.
  Espainiako Vuelta 65. 12.
  Munduko Txapelketa 46.
Legenda
Ez zuen osatu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Kanpo estekakAldatu