Ireki menu nagusia

Cristina Branco (Almeirim, Santarem, 1972ko abenduaren 28a) Portugalgo abeslari fadista bat da, jazza eta beste estilo batzuk ere landu izan dituena.

Cristina Branco
Cristina Branco in Xixón, Asturies.jpg
Bizitza
Jaiotza Almeirim Municipality Itzuli1972ko abenduaren 28a (46 urte)
Herrialdea  Portugal
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Genero artistikoa fadoa
Musika instrumentua ahotsa
IMDb nm2214073
www.cristinabranco.com/

DiskografiaAldatu

  • Murmúrios (1998)
  • Post Scriptum (1999)
  • Cristina Branco canta Slauerhoff / O Descobridor (2000)
  • Corpo Iluminado (2001)
  • Sensus (2003)
  • Ulisses (2005)
  • Live (Herbehereetako zuzenekoa, 2006).
  • Abril (2007).
  • Kronos (2009).
  • Não há só Tangos em Paris (2011).
  • Alegria (2013).

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo loturakAldatu