Ireki menu nagusia

Barbara Nedeljáková (Banská Bystrica, Txekoslovakia, 1979ko maiatzaren 16a) eslovakiar aktorea da. Hostel beldurrezko filmean egindako lanagatik ospetsua da.

Barbara Nedeljáková
Faces of Death.jpg
Bizitza
Jaiotza Banská Bystrica1979ko maiatzaren  16a (40 urte)
Herrialdea  Eslovakia
Bizilekua Eslovakia
Jarduerak
Jarduerak aktorea eta zinema aktorea
IMDb nm1319676
www.barbara-nedeljakova.com/

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Oharra(k)
2003 Shanghai Knights Hasiberria #3
2005 Doom neska tabernan Kredituetan agertu gabe
Hostel Natalya
2007 Hostel: Part II Natalya (flashback)
2010 Ashes Maya Ehrlich
DaZe: Vol. Too (sic) - NonSeNse Atzerritar neska 1 & 2
Isle of Dogs Nada
Pimp Petra
2011 Children of the Corn: Genesis Helen
Strippers vs Werewolves Raven
The Hike Torri
2012 Winner Sasha


Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Barbara Nedeljáková  


  Artikulu hau Eslovakiako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.