Andrew Hampsten

txirrindulari estatubatuarra

Shirus Andrew Hampsten (Columbus, 1962ko apirilaren 7a - ) estatubatuar txirrindulari ohia da.

Andrew Hampsten
Andy HAMPSTEN (cropped).jpg
Bizitza
JaiotzaColumbus1962ko apirilaren 7a (60 urte)
Herrialdea Ameriketako Estatu Batuak
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Team Motorola (en) Itzuli 1985-1985
La Vie claire 1986-1986
Team Motorola (en) Itzuli 1987-1990
Motorola 1991-1994
Movistar Team 1995-1995
Discovery Channel 1996-1996
 
Jasotako sariak

PalmaresaAldatu

1985

1986

1987

1988

1989

1990

1991

1992

1993

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995
  Italiako Giroa 20 1 3 5 14 10 58
  Frantziako Tourra 4 16 15 22 11 8 4 8
  Espainiako Vuelta
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Andrew Hampsten