Ziklo-kroseko Italiako Txapelketak

Ziklo-Krosseko Italiako Txapelketak
MaillotItalia.PNG
Orokortasunak
KirolaZiklo-kros
Sorrera1930
Ekitaldi kopurua0 (urtea: 2022)
Aldizkotasunaurterokoa (Urr)
translation for raceinfobox_translate index 33 not foundITA Italia
Dokumentazioa Wikidata-logo S.svg

Italiako Ziklo-krosseko txapelketak 1930. urtean jokatu ziren lehenengo aldiz, Armando Zucchini izan zelarik garailea. Irabazle aipagarrienak Renato Longo edo Daniele Pontoni dira, biak 11 titulurekin.

PalmaresaAldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1930 Armando Zucchini Antonio Castellari Guido Albanelli
1931 Antonio Castellari Elio Zanasi Guido Albanelli
1932 Luigi Ferrando Secondo Fiorini Silvio Scurati
1933 Armando Zucchini Marco Cimatti Armando Lolli
1934 Severino Canavesi Luigi Macchi Marco Cimatti
1935 Luigi Ferrando Di Cesare Onorato Lolli
1936 Luigi Ferrando Raberti Papini
1937 Bernardo Rogora Luigi Ferrando Bazzo
1938 Luigi Ferrando Carlo Ferrando Carlo Bobola
1939 Luigi Ferrando Francesco Prina Remo Bertoni
1940 ez zen jokatu
1941 Sergio Lampitelli Santoni Luigi Valotti
1942 Mario Gentili Antonio Covolo Pietro Chiappini
1943 Giovanni Fulcheri Guerrini Spinelli Raffaele Abate
1944 Valerio Berteotti Valeriano Zanazzi Chinetti
1945 ez zen jokatu
1946 Francesco Prina Raffaele Abate Secondo Boldo
1947 Raffaele Abate Antonio Covolo Francesco Prina
1948 Francesco Prina Erminio Cova Loris Zanotti
1949 Sergio Toigo Loris Zanotti Francesco Prina
1950 Sergio Toigo Loris Zanotti Luigi Malabrocca
1951 Luigi Malabrocca Graziano Pertusi Sergio Toigo
1952 Graziano Pertusi Sergio Toigo Giovanni Romana
1953 Luigi Malabrocca Dante Benvenuti Giovanni Romana
1954 Graziano Pertusi Mario Rossi Luigi Malabrocca
1955 Mario Rossi Amerigo Severini Giovanni Picasso
1956 Amerigo Severini Dante Benvenuti Mario Rossi
1957 Romano Ferri Graziano Pertusi Mario Rossi
1958 Graziano Pertusi Renato Longo Romano Ferri
1959 Renato Longo Italo Guerciotti Graziano Pertusi
1960 Renato Longo Amerigo Severini Graziano Pertusi
1961 Amerigo Severini Renato Longo Romano Ferri
1962 Renato Longo Romano Ferri Giuseppe Zorzi
1963 Amerigo Severini Renato Longo Romano Ferri
1964 Renato Longo Amerigo Severini Walter Martin
1965 Renato Longo Amerigo Severini Domenico Garbelli
1966 Renato Longo Amerigo Severini Domenico Garbelli
1967 Renato Longo Enrico Sfolcini Franco Livian
1968 Renato Longo Giovanni Bettinelli Luigi Torresani
1969 Renato Longo Luciano Luciani Franco Livian
1970 Renato Longo Luigi Torresani Michele Potenza
1971 Renato Longo Franco Livian Enrico Sfolcini
1972 Renato Longo Franco Vagneur Lucio Colzani
1973 Franco Livian Mario Uboldi Dante Signorini
1974 ez zen jokatu
1975 Wladimiro Panizza Italo Guerciotti
1976 Wladimiro Panizza Arturo Pecchielan
1977 Franco Bitossi
1978 Franco Bitossi
1979 Antonio Saronni Vito De Capitani Claudio Fasolo
1980 Antonio Saronni
1981 Ottavio Paccagnella Antonio Saronni Claudio Fasolo
1982 Antonio Saronni Claudio Fasolo Franco Vagneur
1983 Antonio Saronni
1984 Ottavio Paccagnella Antonio Saronni Claudio Fasolo
1985 Ottavio Paccagnella Claudio Fasolo Antonio Saronni
1986 Ottavio Paccagnella Claudio Fasolo Antonio Saronni
1987 Ottavio Paccagnella Antonio Saronni Maurizio Vandelli
1988 Ottavio Paccagnella Antonio Saronni Maurizio Vandelli
1989 Claudio Vandelli Maurizio Vandelli Sandro Bono
1990 Fabrizio Margon Ottavio Paccagnella Sandro Bono
1991 Fabrizio Margon Claudio Chiappucci Maurizio Vandelli
1992 Fabrizio Margon Sandro Bono Gianluca Pierobon
1993 Fabrizio Margon Daniele Pontoni Luca Bramati
1994 Daniele Pontoni Fabrizio Margon Alessandro Fontana
1995 Daniele Pontoni Luca Bramati Gabriele Bilato
1996 Daniele Pontoni Luca Bramati Claudio Vandelli
1997 Daniele Pontoni Luca Bramati Dario Cioni
1998[1] Fausto Scotti Davide Bertoni Massimo Sargenti
1999 Daniele Pontoni Luca Bramati Massimo Sargenti
2000 Daniele Pontoni Massimo Sargenti Alessandro Fontana
2001 Daniele Pontoni Luca Bramati Enrico Franzoi
2002 Daniele Pontoni Valeriano Vandelli Luca Bramati
2003 Daniele Pontoni Luca Bramati Stefano Toffoletti
2004 Daniele Pontoni Alessandro Fontana Igor Tavella
2005 Enrico Franzoi Marco Bianco Derik Zampedri
2006 Enrico Franzoi Marco Aurelio Fontana Rafael Visinelli
2007 Enrico Franzoi Marco Aurelio Fontana Rafael Visinelli
2008 Marco Aurelio Fontana Cristian Cominelli Marco Ponta
2009 Enrico Franzoi Marco Aurelio Fontana Marco Bianco
2010 Marco Aurelio Fontana Enrico Franzoi Marco Bianco
2011 Marco Aurelio Fontana Marco Bianco Fabio Ursi
2012 Marco Aurelio Fontana Marco Bianco Cristian Cominelli
2013 Marco Aurelio Fontana Enrico Franzoi Mirko Tabacchi
2014 Marco Aurelio Fontana Enrico Franzoi Elia Silvestri
2015 Marco Aurelio Fontana Bryan Falaschi Luca Braidot
2016 Gioele Bertolini Enrico Franzoi Cristian Cominelli
2017 Gioele Bertolini Marco Aurelio Fontana Luca Braidot
2018 Luca Braidot Daniele Braidot Marco Aurelio Fontana
2019 Gioele Bertolini Luca Braidot Daniele Braidot
2020 Jakob Dorigoni Gioele Bertolini Nicolas Samparisi
2021 Gioele Bertolini Jakob Dorigoni Cristian Cominelli
2022 Jakob Dorigoni Filippo Fontana Nicolas Samparisi

Kanpo estekakAldatu

  1. Daniele Pontoni izan garailea, baina emaitza deuseztatua izan zen Dopinagatik