Yunjin Kim (koreeraz: 김윤진, Seul, Hego Korea, 1973ko azaroak 7) aktore korearra da.[1] Ospea ABC telebista kateko Lost telesaileko Sun Hwa-Kwon pertsonaiak eman dio.

Yunjin Kim
Kim Yun-Jin from acrofan (5).jpg
Bizitza
Jaiotza Seul1973ko azaroaren 7a (47 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
 Hego Korea
Talde etnikoa korearra
Lehen hizkuntza koreera
Hezkuntza
Heziketa British American Drama Academy (en) Itzuli
Fiorello H. LaGuardia High School (en) Itzuli
Boston University College of Fine Arts (en) Itzuli
Hizkuntzak ingelesa
koreera
Jarduerak
Jarduerak aktorea, abeslaria, zinema aktorea, dantzaria, telebista-aktorea eta ahots-aktorea
Musika instrumentua ahotsa

yunjinkim.co.kr:9023
IMDB: nm0453746 Allocine: 103471 Allmovie: p352164 TV.com: people/yunjin-kim-2
Twitter: yunjinkim1 Edit the value on Wikidata
Hau korear izena da, abizena Kim du.

Hego Korean jaio zen arren, 10 urterekin Estatu Batuetara joan zen bizitzera bere familiarekin, New Yorkeko Staten irlara hain zuzen ere.[2] Bertan, Ameriketan, aktore lanetan hasi zen eta geroztik hainbat film ere egin ditu bere jatorrizko Hego Korean.

FilmografiaAldatu

ZinemaAldatu

  • Shiri (1999)
  • Danjeogbiyeonsu (2000)
  • Rush! (2001)
  • Iron Palm (2002)
  • Yesterday (2002)
  • Milae (2002)
  • Diary of June (2005)
  • Seven Days (2007)
  • Harmony (2010)

TelebistaAldatu

  • Beautiful Vacation (1996)
  • With Love (1998)
  • Wedding Dress (1998)
  • Lost (2004–gaur egun)

ErreferentziakAldatu

  1. «Yunjin Kim» IMDb Noiz kontsultatua: 2018-05-22.
  2. «Yunjin Kim - Biografía de Yunjin Kim» www.biografias.es Noiz kontsultatua: 2018-05-22.
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Yunjin Kim  


  Artikulu hau Hego Koreako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.