Ireki menu nagusia

Paula Prendes Martínez (Gijón, 1983ko urtarrilaren 21a - ) espainiar telebista aurkezle eta aktorea da, zineman eta telebistan aritutakoa.

Paula Prendes
Paula Prendes ajusted.jpg
Bizitza
Jaiotza Gijón1983ko urtarrilaren  21a (36 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Heziketa Salamancako Pontifize Unibertsitatea
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak telebista aurkezlea eta aktorea
IMDb nm3668626

FilmografiaAldatu

Zinema
Urtea Filma Pertsonaia Oharra(k)
2007 Pienso, luego existes Paula Film laburra
2010 Hollywood Zoe
2011 Fuga de cerebros 2. Ahora en Harvard Sara
2017 Enterrados Marga
Telebista
Urtea Telesaila Pertsonaia Oharra(k)
2008 Becarios Kazetaria Atal 1
2009 Bicho malo Paula Atal 1
2009 Somos cómplices Andrea Méndez 80 atal
2010 Los hombres de Paco Peparen neska-laguna Atal 1
2011-2013 Gran Hotel Cristina Olmedo 10 atal
2012 Imperium Vera 6 atal
2013 Gran Reserva: El Origen Carolina Jiménez 82 atal
2013 Águila Roja Ana Atal 1
2013 Aída Paula Prendes Atal 1
2014-2015 B&B, de boca en boca Martina Sánchez 29 atal
2016 Velvet Adele Lavigne 3 atal
2016 Víctor Ros Juana 7 atal
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Paula Prendes  
  Artikulu hau Asturiasko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.