Ireki menu nagusia

Olympiacos Pireo B.C. (grezieraz: ΚΑΕ Ολυμπιακός), normalean Olympiacos, Euroliga eta A1 Ethniki txapelketetan parte hartzen duen Saskibaloi talde pireotarra da.

Olympiacos B.C.
Ligak Greziako saskibaloi liga
Euroleague
Sorrera 1925 (saskibaloi atala: 1931)
Pabiloia Bakea eta Elkartasunaren Estadioa
Kokapena Pireo, Atika, Grezia
Taldearen koloreak          
Lehendakaria Giorgos Angelopoulos
Panagiotis Angelopoulos
Entrenatzailea Giannis Sfairopoulos
Txapelketak 3 Euroleague
1 Kontinente arteko Kopa
12 Greziako saskibaloi liga
9 Greziako saskibaloi kopa
Webgunea olympiacosbc.gr
Uniformeak
Kit body redstripes2.png
Etxean elastikoa
Kit shorts whitesides.png
Taldearen koloreak
Etxean
Kit body thinredsides.png
Kanpoan elastikoa
Kit shorts crch06.png
Taldearen koloreak
Kanpoan

PalmaresaAldatu

  • Kontinente arteko Kopa
    • Txapelduna (1): 2013
    • Finalista (1): 1997
  • Euroliga:
    • Txapelduna (3): 1997, 2012, 2013
    • Finalista (4): 1994, 1995, 2010, 2015
    • Final Four (10): 1994, 1995, 1997, 1999, 2009, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017
  • Greziako Liga (12): 1949, 1960, 1976, 1978, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 2012, 2015, 2016.
  • Greziako Kopa (9): 1976, 1977, 1978, 1980, 1994, 1997, 2002, 2010, 2011

2016-2017 denboraldiko taldeaAldatu

Olympiacos B.C. taldeko jokalariak
Jokalariak Entrenatzaileak
Pos. # Herr. Abizena eta izena Alt. Pis. Adina
G/F 1   Green, Erick 1.90 m 84 kg &0000000000000028.00000028 ((1991-05-09)1991(e)ko maiatzak 9)
Pib. 2   Birch, Khem 2.06 m 100 kg &0000000000000027.00000027 ((1992-09-28)1992(e)ko irailak 28)
Pib. 4   Young, Patric 2.09 m 114 kg &0000000000000027.00000027 ((1992-02-01)1992(e)ko otsailak 1)
Antol. 5   Toliopoulos, Vassilis 1.88 m 86 kg &0000000000000023.00000023 ((1996-06-15)1996(e)ko ekainak 15)
Heg. 6   Papapetrou, Ioannis 2.06 m 105.5 kg &0000000000000025.00000025 ((1994-03-30)1994(e)ko martxoak 30)
G 7   Spanoulis, Vassilis (C) 1.93 m 95.4 kg &0000000000000037.00000037 ((1982-08-07)1982(e)ko abuztuak 7)
Antol. 9   Waters, Dominic 1.85 m 82 kg &0000000000000033.00000033 ((1986-05-28)1986(e)ko maiatzak 28)
H.-pib. 10   Agravanis, Dimitrios 2.08 m 106.5 kg &0000000000000024.00000024 ((1994-12-20)1994(e)ko abenduak 20)
Pib. 11   Milutinov, Nikola 2.13 m 116 kg &0000000000000024.00000024 ((1994-12-30)1994(e)ko abenduak 30)
H.-pib. 15   Printezis, Georgios 2.06 m 109 kg &0000000000000034.00000034 ((1985-02-22)1985(e)ko otsailak 22)
H.-pib. 16   Papanikolaou, Kostas 2.04 m 107 kg &0000000000000029.00000029 ((1990-07-31)1990(e)ko uztailak 31)
G 17   Mantzaris, Vangelis 1.96 m 95.4 kg &0000000000000029.00000029 ((1990-04-16)1990(e)ko apirilak 16)
G 23     Hackett, Daniel   1.99 m 96 kg &0000000000000031.00000031 ((1987-12-19)1987(e)ko abenduak 19)
G/F 24   Lojeski, Matt 1.98 m 90.5 kg &0000000000000034.00000034 ((1985-07-24)1985(e)ko uztailak 24)
H.-pib. 26   Maragkos, Paris 2.06 m 110 kg &0000000000000025.00000025 ((1994-01-19)1994(e)ko urtarrilak 19)
G 27   Athinaiou, Ioannis 1.94 m 96 kg &0000000000000030.00000030 ((1988-11-27)1988(e)ko azaroak 27)
Entrenatzaile nagusia
Entrenatzaile laguntzailea(k)
  •   Milan Tomić
  •   Christos Marmarinos

Oharrak
  • (C) Kapitaina
  •   Zauritua

Jokalariak
Eguneratze data: October 13, 2014

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Olympiacos BC  
  Artikulu hau Kirolari buruzko zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.