Ireki menu nagusia

Marina Arruti (Donostia, 1972ko maiatzaren 23a - ) euskal golfaria da.

Marina Arruti
— Golf-jokalaria —
Informazio pertsonala
Jaiotza 1972ko maiatzaren 23a (47 urte)
Donostia,  Gipuzkoa
Ibilbidea
Profesional bilakatua 1995
Sariak
(Sari guztiak, palmaresa atalean)

BiografiaAldatu

Aita Jesus Arruti golf irakaslea, neba Jesus Mari eta ahizpa Amaia golfari profesionalak ditu. 1995eko urtarrilaren 5ean, profesional bihurtu zen.

PalmaresaAldatu

  • 1993 : Portugalgo Nazioarteko Emakumezko Golf Txapelketa
  • 1994 : British Under 23 Amateur Championship
  • 1999 : Austriako Open
  • 2001 : Mahou Open
  • 2003 : Mahou Open
  • 2006 : Espainiako Emakumezko Golf Txapelketa

Kanpo loturakAldatu