Marco Marcato

txirrindulari italiarra

Marco Marcato (San Dina di Piave, 1984ko otsailaren 11a-), italiar txirrindulari ohia da.

Marco Marcato

Bizitza
JaiotzaSan Donà di Piave1984ko otsailaren 11 (39 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Wanty-Groupe Gobert 2015-2016
Liquigas-Cannondale 2014-2014
Vacansoleil-DCM 2009-2013
Cycle Collstrop 2008-2008
LPR (en) Itzuli 2007-2007
Team 3C Casalinghi Jet Androni Giocattoli (en) Itzuli 2005-2006
UAE Team Emirates 2017-2021
 
Pisua67 kilogramo
Altuera174 zentimetro

Twitter: MarcatoMarco Instagram: marcatomarco Edit the value on Wikidata

Palmaresa aldatu

2005 aldatu

Eslobeniako Itzuliko etapa bat

2006 aldatu

Chiuau Itzuliko etapa bat

2007 aldatu

Irlandako Itzuliko etapa bat

2009 aldatu

3. Luxenburgoko Tourrean

2011 aldatu

Tour de Vendee

2012 aldatu

Paris-Tours

Besseges Izarreko etapa bat

Kanpo estekak aldatu

  Artikulu hau Italiako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.