Ireki menu nagusia

María Teresa Dono Duro (Gasteiz, 1969ko otsailaren 17a) galiziar kantautore eta poeta da, gaztelaniaz eta galegoz aritzen dena. Santiago de Compostelan bizi eta bere ibilbidea Galizian egin du.

Maite Dono
Bizitza
Izen osoa María Teresa Dono Duro
Jaiotza Gasteiz1969ko otsailaren  17a (50 urte)
Herrialdea  Araba, Euskal Herria
Hezkuntza
Heziketa Santiago de Compostelako Unibertsitatea
Hizkuntzak gaztelania
galiziera
Jarduerak
Jarduerak egile abeslaria, poeta, aktorea eta idazlea
Genero artistikoa olerkigintza

DiskografiaAldatu

  • 1998: Corazón de brief
  • 2001: O mar vertical

Poesia bildumakAldatu

  • 1996: Manta de sombra
  • 2000: O mar vertical
  • 2004: Desilencios
  • 2009: Circus girl
  • 2013: Sobras


  Artikulu hau Galiziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.