Ireki menu nagusia

Jorge Perugorría Rodríguez (Habana, Kuba, 1965eko abuztuaren 13a-) kubatar aktorea da. Fresa y chocolate filmean aritu ondoren, herrialdeko aktorerik ezagunena bilakatu zen.

Jorge Perugorría
Bizitza
Jaiotza Habana1965eko abuztuaren  13a (54 urte)
Herrialdea  Kuba
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak zinema zuzendaria, aktorea, margolaria, eskultorea eta telebista-aktorea
IMDb nm0675751

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Zuzendaria
2012 Lynch Jerónimo Lynch
2011 7 días en la Habana Juan Carlos Taibo
2010 Boleto al paraíso Gerardo Chijona
2010 Clara no es nombre de mujer Pepe Carbajo
2010 Dragoi Ehiztaria Patxi Barko
2010 Afinidades Vladimir Cruz eta Jorge Perugorria
2008 El cuerno de la abundancia Juan Carlos Tabío
2008 Che Steven Soderbergh
2008 Óscar, una pasión surrealista Lucas Fernández
2005 Una rosa de Francia Manuel Gutiérrez Aragón
2005 Frutas en el café Humberto Padrón
2005 Barrio Cuba Humberto Solás
2005 Hormigas en la boca Mariano Barroso
2004 Tánger Juan Madrid
2004 Caribe Esteban Ramírez
2003 Roble de olor Rigoberto López
2002 Rencor Miguel Albaladejo
2001 Miel para Oshún Humberto Solás
2001 Vajont - La diga del disonore Renzo Martinelli
2001 Nowhere Luis Sepúlveda
2000 Estorvo Ruy Guerra
2000 Tierra del Fuego Miguel Littín
2000 Lista de espera Juan Carlos Tabío
1999 Cuando vuelvas a mi lado Gracia Querejeta
1998 Volavérunt Bigas Luna
1997 La vida según Muriel Eduardo Milewicz
1997 Cosas que dejé en la Habana Manuel Gutiérrez Aragón
1997 Historias Clandestinas en la Habana Luis Alberto García eta Diego Musiak
1996 Bámbola Bigas Luna
1996 Amor vertical Arturo Sotto
1996 Edipo alcalde Jorge Alí Triana
1995 Cachito Enrique Urbizu
1995 Un asunto privado Imanol Arias
1995 Dile a Laura que la quiero José Miguel Juárez
1995 Guantanamera Tomás Gutiérrez Alea eta Juan Carlos Tabío
1994 Derecho de asilo Octavio Cortázar
1993 Fresa y chocolate Tomás Gutiérrez Alea eta Juan Carlos Tabío
1991 Boceto Tomás Piard

Kanpo estekakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Jorge Perugorría