Ireki menu nagusia

Javier Rey (Noia, 1980ko otsailaren 25a) galiziar zinema, antzerki eta telebistako aktore eta aurkezle bat da. Gehienbat Hispania, la leyenda, Velvet eta Fariña telesailetan antzeztu izaganatik ezaguna da.

Javier Rey
Javier Rey - Seminci 2015.jpg
Bizitza
Jaiotza Noia1980ko otsailaren  25a (39 urte)
Herrialdea  Galizia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak aktorea
IMDb nm2626646
javierrey.es

FilmografiaAldatu

Urtea Telesaila Pertsonaia Katea Oharra(k)
2005 Al filo de la ley TVE Atal 1
2007 Valderrei Rafa TVG 86 atal
2007 Amar en tiempos revueltos Sancho TVE 3 atal
2008 Impares Esteban Carrer Antena 3
2008 Hola, ¿qué tal? Lucas TVE Atal 1
2009 Marisol, la película Carlos Goyanes Antena 3 Minisaila
2009 La chica de ayer José Cristóbal Mateo "Cris" 8 atal
2009 La que se avecina Manuel Telecinco Atal 1
2010 - 2012 Hispania, la leyenda Alejo de Urso Antena 3 19 atal
2011 Operación Malaya Miguel Ángel Torres TVE Telefilma
2012 - 2013 Bandolera Raúl Delgado Antena 3 99 atal
2012 - 2014 Isabel Diego López Pacheco y Portocarrero TVE 11 atal
2014 - 2016 Velvet Mateo Ruiz Lagasca Antena 3 54 atal
2016 Lo que escondían sus ojos Cristóbal Balenciaga Telecinco 4 atal
2017 El final del camino Pedro de Catoira TVE 8 atal
2017 - 2019 Velvet Colección Mateo Ruiz Lagasca Movistar+ ? atal
2018 Fariña Sito Miñanco Antena 3 10 atal
2019 - Hache Netflix ? atal


  Artikulu hau Galiziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.