Ireki menu nagusia

Gwendal Bretainiako talde beteranoa da, folk musika estilokoa. 1972an sortu zuten, eta 2016 arte 12 disko kaleratzeaz gain, hainbat elkarlan egin eta kontzertu eman dute; nazioartean, ezaugarri haietako talderik ezagunenetarikoa da.

Gwendal
Gwendal 2009.jpg
Gwendal taldeko kideak eszenatokian 2009an.
Datuak
Jatorria  Bretainia
Musika mota Bretainiar folk musika
irlandar folk musika
Urteak 1972 - gaur egun arte
Produkzioa
Diskoetxea(k) EMY, Sony
Taldekideak
Youenn Le Berre, Jérôme Guéguen, Pascal Sarton, David Rusaouen, Vincent Leutreau, Ludo Mesnil, Marc Hazon, Michel Valy
Taldekide ohiak:
Bruno Barré, Patrice Grupallo, Jean-Marie Renard, Roger Schaub, Ricky Caust, Arnaud Rogers, Olivier Pédron, François Ovide, Robert Le Gall, Patrice Guillaumat, Patrick Tillman, Bertrand Binet, Paul Faure, Jean-Claude Philippe
Informazio gehigarria
MusicBrainz af75aae6-f375-47fc-b385-8914a618293c
www.gwendal.eu

Abestiak batez ere frantsesez eta bretainieraz egin dituzte.

TaldekideakAldatu

  • Youenn Le Berre.
  • Jean-Marie Renard.
  • Robert Le Gall.
  • Arnaud Rogers.
  • François Ovide.
  • Paul Fort.
  • David Rusaouen.
  • Pascal Sarton.
  • Ludovic Mesnil.
  • Jérôme Gueguen.

DiskografiaAldatu

  • 1974 : "Gwendal"
  • 1976 : "Joe can't reel"
  • 1977 : "Rainy day" eta "4"
  • 1981 : "En concert" (zuzenekoa)
  • 1983 : "Locomo"
  • 1985 : "Danse la musique"
  • 1989 : "Glen river"
  • 1994 : "Les Plus Belles Chansons de Gwendal" (bilduma)
  • 1995 : "Pan Ha Diskan"
  • 1998 : "Aventures Celtiques" (bilduma)
  • 2005 : "War Raog"
  • 2016 : "Live in Getxo" (zuzenekoa)

ElkarlaneanAldatu

AbestiakAldatu

Kanpo loturakAldatu