Gurutze Gorriaren Bandera (Castro Urdiales)

Gurutze Gorriaren Bandera Castro Urdialesen 1979 eta 1984 artean jokaturiko estropada izan zen. Sociedad Deportiva de Remo Castro Urdiales taldeak antolatzen zuen.

Gurutze Gorriaren Bandera
Sorrera 1979
Herria Castro Urdiales, Kantabria
Antolatzailea S.D.R. Castreña
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Euskal Herria Zumaia (3)
Azken ekitaldia 1984 (azkena)
Irabazlea(k) Euskal Herria Zumaia

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
1979 Zumaia Santurtzi Algorta
1980 Santurtzi Algorta Castro Urdiales
1981 Zumaia Castro Urdiales Portugalete
1982 Algorta Zumaia Bermeo
1983 Santurtzi Orio Zumaia
1984 Zumaia Castro Urdiales Orio

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Zumaia 3 1979, 1981, 1984
Santurtzi 2 1980, 1983
Algorta 1 1982

Kanpo estekakAldatu