Ireki menu nagusia

Gastón Pauls (Buenos Aires, 1972ko urtarrilaren 17a-) aktore argentinarra da.

Gastón Pauls
Camara Diputados de Chile (10995516304).jpg
Bizitza
Jaiotza Buenos Aires1972ko urtarrilaren  17a (47 urte)
Herrialdea  Argentina
Familia
Aita Axel Pauls
Anai-arrebak
Jarduerak
Jarduerak aktorea eta telebista-aktorea
IMDb nm0667282

Filmografia hautatuaAldatu

  1. Territorio Comanche (1996).
  2. Verdad Consecuencia (1997).
  3. Frontera Sur (1997).
  4. Nueces Para el Amor (2000).
  5. Nueve reinas (2000).
  6. Felicidades (2000).
  7. Iluminados por el Fuego (2002).
  8. El Último tren (2002)
  9. XXY (2007).

Ikus, gaineraAldatu


  Artikulu hau Argentinako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.