Ireki menu nagusia

Emmanuelle Grey Rossum (New York City, New York, Ameriketako Estatu Batuak, 1986ko irailaren 12 - ) aktore estatubatuarra da.

Emmy Rossum
Emmy Rossum cropped.jpg
Bizitza
Jaiotza New York1986ko irailaren  12a (33 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Familia
Ezkontidea(k) Justin Siegel  (2008 -  2010)
Sam Esmail Itzuli  (2017 -
Hezkuntza
Heziketa Columbiako Unibertsitatea
Stanford Unibertsitatea
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak telebista-aktorea, zinema aktorea, abeslaria, aktorea eta opera abeslaria
Enplegatzailea(k) Amsterdamgo Unibertsitatea  (1965-02-01 -  1968-01-01)
Amsterdamgo Unibertsitatea  (1968-01-01 -  1980-01-01)
Amsterdamgo Unibertsitatea  (1980-01-01 -  1984-08-01)
Genero artistikoa popa
Ahots mota sopranoa
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea Warner Bros. Records
Sinesmenak eta ideologia
Alderdi politikoa Ameriketako Estatu Batuetako Alderdi Demokrata
IMDb nm0002536
www.emmyrossum.com/

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Oharrak
1999 Genius Claire Addison
Snoops Caroline Beels
As the World Turns Abigail Williams
2000 The Audrey Hepburn Story Young Audrey Hepburn
Songcatcher Deladis Slocumb
2001 An American Rhapsody Sheila (at 15)
2002 Passionada Vicky Amonte
2003 Mystic River Katie Markum
Nola Nola
2004 The Phantom of the Opera Christine Daaé
The Day After Tomorrow Laura Chapman
2006 Poseidon Jennifer Ramsey
2009 Dragonball Bulma Briefs filmatzen

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Emmy Rossum