Dita Von Teese

Dita Von Teese, Heather Renée Sweet jaiotza izenez, (1972ko irailaren 28, Rochester, Michigan) artista burlesque, modelo eta aktore estatubatuarra da.

Dita Von Teese
AV0A1522 Dita Von Teese.jpg
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakHeather Renée Sweet
JaiotzaWest Branch (Michigan)1972ko irailaren 28a (50 urte)
Herrialdea Ameriketako Estatu Batuak
Lehen hizkuntzaingelesa
Familia
Ezkontidea(k)Marilyn Manson  (2005 -  2007)
Hezkuntza
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jarduerakaktorea, modeloa, koreografoa, stripper (en) Itzuli, telebista-aktorea, modelo erotikoa eta zinema aktorea

dita.net
IMDB: nm0842258 Allocine: 488312 Allmovie: p561195 TV.com: people/dita-von-teese
Facebook: DitaVonTeese Twitter: DitaVonTeese Instagram: ditavonteese Youtube: UCHKuHTQqPnrKCsiHNL-uBzw TikTok: ditavonteese Bandcamp: ditavonteese Spotify: 5p2DOkwlRuUgPuHNUp9ZKz iTunes: 456896392 Last fm: Dita+Von+Teese Musicbrainz: 86dc7431-cfe3-4deb-ab82-d9e72b84750f Songkick: 3012371 Discogs: 3102280 Allmusic: mn0003384154 Deezer: 515491 Edit the value on Wikidata

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Papera Oharrak
1995 Romancing Sara Allison 'Heather Sweet' izenarekin kredituetan
1997 Matter of Trust C.T.rekin dagoen neska Credited as 'Heather Sweet'
1999 Pin-Ups 2 - 'Dita' izenarekin kredituetan
2000 Decadence - 'Dita' izenarekin kredituetan
2001 Slick City: The Adventures of Lela Devin Lela Devin
Tickle Party: Volume 2 - 'Dita' izenarekin kredituetan
2002 Bound in Stockings -
Naked and Helpless -
2004 Blooming Dahlia Elizabeth Curt
Lest We Forget: The Video Collection Girl In Martini Glass
2005 The Death of Salvador Dali Gala Beverly Hills Film Jaialdiko emakumezko aktore onenaren saria irabazi zuen
2006 Saint Francis Soul, Pica Bernard
2007 Indie Sex: Extremes Dita Von Teese Dokumentala
The Boom Boom Room Adeline Winter

Kanpo estekakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Dita Von Teese  
  Artikulu hau Michigango biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.