Tom Steels

txirrindulari belgikarra

Tom Steels (Sint-Gillis-Wass, 1971ko irailaren 2a) flandriar txirrindulari ohia da. Belgikako txapelduna izan zen lau urte eta Frantziako Tourrean eta Espainiako Vueltan etapa garaipenak lortu zituen. Txirrindulari izan ostean zuzendaria izan da.

Tom Steels

Bizitza
JaiotzaSint-Gillis-Waas1971ko irailaren 2a (52 urte)
Herrialdea Belgika
Familia
Familia
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta politikaria
Posizio edo espezialitateaEsprinterra
Sinesmenak eta ideologia
Alderdi politikoa Berdeak!

Palmaresa

aldatu

1991

1994

1995

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

Kanpo estekak

aldatu

Tom Steels - ProCyclingStats